Live in Atelier Winterdijk 30b

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/10/2017
15:00 - 17:00

Locatie
Atelier Winterdijk 30b

Categorieën


Voor Atelier Winterdijk30b en vele gasten is het altijd weer een feest als Elrieke terug is!

Meer info en tickets  http://www.atelierwinterdijk30b.nl/index.php/programma/evenement/211-elrieke-van-gelderen-roy-barkey-en-peter-sorg

Wanneer singer songwriter Elrieke gaat zingen, dan is het onmogelijk om niet in vervoering te geraken door haar muziek. Haar unieke en uitgesproken stijl, waarbij zij eigen werk afwisselt met covers is sfeervol, gevoelig en beroerend, maar ook intens, uitbundig en rauw! Waarbij je het gevoel krijgt dat zij alleen voor jou zingt.
Elrieke is een veelzijdig artiest met haar Amerikaanse sound en Engelse Bite, want ook de blues schuwt zij niet. Zij laat een breed spectrum aan persoonlijke thema’s de revue passeren, zoals het worstelen met veranderingen, jezelf herontdekken en de liefde.
Naast Nederland werd Elrieke de afgelopen jaren met open armen ontvangen in Engeland. En op 8 oktober 2017 speelt zij weer in Atelier Winterdijk30b. Nu samen met bassist Peter Sorg en percussionist Roy Barkey die haar muziek in in dimensie verrijken.

Komt dat zien en horen!

Recensies:
“Wat een verschijning en wat een stem! Waarom hebben we niet eerder van haar gehoord?” (Frank van der Meijden, oud-manager o.a. BLØF en Doe Maar)
“Haar stem heeft de rauwe rand van genade” en: “Elrieke verstaat de kunst van het doseren.” (Muziekwereld)
“Een buitengemeen talent.” (Gitaar Plus)