Luisterconcert Elrieke & Friends

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/10/2018
20:15 - 22:45

Locatie
Borrelrestaurant James

Categorieën Geen Categorieën


Luisterconcert “Elrieke & Friends” bij Borrelrestaurant James in Sprang- Capelle 

Op dinsdagavond 23 oktober 2018 vindt er een besloten en intiem luisterconcert plaats van Elrieke & Friends  in het gezellige achterzaaltje van Borrelrestaurant James in Sprang-Capelle met een maximum van 60 personen aan publiek.

Elrieke start om 20.15 uur samen met Peter Sorg (bas), Roy Barkey (percussie) en Harrie Brekelmans (pedalsteel gitaar) en zij zullen 2 sets verzorgen met hun prachtigste liedjes en verhalen. 

 

Wilt u bij dit bijzondere concert aanwezig zijn, dan kan dat ! 

Geef u zelf op via deze link http://elrieke.nl/contact/ en u ontvangt daarna een email met alle verdere informatie en de betaalinformatie.  Entree €10,00 p.p.

Elrieke & Friends

Wanneer singer-songwriter Elrieke gaat zingen, dan is het onmogelijk om niet in vervoering te geraken door haar muziek. Haar unieke en uitgesproken stijl, waarbij zij eigen werk afwisselt met covers is sfeervol, gevoelig en beroerend, maar ook intens, uitbundig en rauw! Waarbij je het gevoel krijgt dat zij alleen voor jou zingt.

Elrieke is een veelzijdig artiest met haar Amerikaanse sound en Engelse Bite. Zij laat een breed spectrum aan persoonlijke thema’s de revue passeren, zoals het worstelen met veranderingen, jezelf herontdekken en de liefde. Haar eigen werk wisselt zij af met toppers uit het Folk en Americana repertoire.

Tijdens het luisterconcert in Borrelrestaurant James wordt zij vergezeld door de Waalwijkse muzikanten Peter Sorg (bas), Roy Barkey (percussie) en Harrie Brekelmans (pedal steel gitaar) die haar muziek in dimensie verrijken.

Komt dat zien en horen! 

Recensies:

“Een buitengemeen talent.” (Gitaar Plus)

“Wat een verschijning en wat een stem! Waarom hebben we niet eerder van haar gehoord?” (Frank van der Meijden, oud-manager BLØF, Doe Maar)

“Haar stem heeft de rauwe rand van genade…” (Muziekwereld)

“Wat een waanzinnig mooie stem! Onder welke steen heeft zij gelegen!” (cultuurpodium.nl)

“Een topartiest!” (Gerard Korthout – Theater De Boemel Tilburg)