Borrelrestaurant James

Kaart wordt geladen...

Adres
Tilburgseweg 6
Sprang-Capelle


5161 DA
Nederland


Luisterconcert “Elrieke & Friends” bij Borrelrestaurant James in Sprang- Capelle

Datum:     Dinsdag 23 oktober 2018

Aanvang:  20.15 uur

Locatie:    Achterzaal Borrelrestaurant James, Tilburgseweg 6 in Sprang-Capelle

Entree:      € 10,00

 Op dinsdagavond 23 oktober 2018 vindt er een besloten en intiem luisterconcert plaats van Elrieke & Friends  in het gezellige achterzaaltje van Borrelrestaurant James in Sprang-Capelle. 

Elrieke start om 20.15 uur samen met Peter Sorg (bas), Roy Barkey (percussie) en Harrie Brekelmans (pedalsteel gitaar) en zij zullen 2 sets verzorgen met hun prachtigste liedjes en verhalen. 

Wilt u daarbij zijn, dan kan dat !  Geef u zelf op via deze link http://elrieke.nl/contact/ en u ontvangt daarna een email met de betaalgegevens. 

Elrieke & Friends

Wanneer singer-songwriter Elrieke gaat zingen, dan is het onmogelijk om niet in vervoering te geraken door haar muziek. Haar unieke en uitgesproken stijl, waarbij zij eigen werk afwisselt met covers is sfeervol, gevoelig en beroerend, maar ook intens, uitbundig en rauw! Waarbij je het gevoel krijgt dat zij alleen voor jou zingt.

Elrieke is een veelzijdig artiest met haar Amerikaanse sound en Engelse Bite. Zij laat een breed spectrum aan persoonlijke thema’s de revue passeren, zoals het worstelen met veranderingen, jezelf herontdekken en de liefde. Haar eigen werk wisselt zij af bekende en minder bekende covers uit het Folk en Americana repertoire.

Tijdens het luisterconcert in Borrelrestaurant James wordt zij vergezeld door de Waalwijkse muzikanten Peter Sorg (bas), Roy Barkey (percussie) en Harrie Brekelmans (pedal steel gitaar) die haar muziek in dimensie verrijken.

Komt dat zien en horen! 

Recensies:

“Een buitengemeen talent.” (Gitaar Plus)

“Wat een verschijning en wat een stem! Waarom hebben we niet eerder van haar gehoord?” (Frank van der Meijden, oud-manager BLØF, Doe Maar)

“Haar stem heeft de rauwe rand van genade…” (Muziekwereld)

“Wat een waanzinnig mooie stem! Onder welke steen heeft zij gelegen!” (cultuurpodium.nl)

“Een topartiest!” (Gerard Korthout – Theater De Boemel Tilburg)

Aankomende Evenementen

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Reacties zijn gesloten.