Recensies

Recensie Tony Boden, Buxton UK

Meerdere malen heb ik Elrieke en Leopold zien spelen, soms als onderdeel van Sisters in Song, maar vooral ook als duo, en zonder aarzeling kan ik van de daken schreeuwen: “ Ga naar hun show!” Zij zijn werkelijk schitterende performers  en ‘a real breath of fresh air’, of ze nu een van Elrieke’s eigen composities spelen of een van hun briljante en origineel vormgegeven covers.

Elrieke’s stem is net zo adembenemend als haar voorkomen, of ze nu solo zingt of samen met Poldy (die ook een mooie stem heeft) en hun prachtige gitaarspel doet altijd eer aan de songteksten van een lied. En wat kan Poldy fantastische gitaar spelen!

De keren dat ik hen heb gezien, was ik onder de indruk van het fantastische samenspel dat zij weten te bereiken met hun publiek dat verleid en entertained wordt tot de allerlaatste noot van de allerlaatste toegift van een avond. Mocht je de kans krijgen om hen te zien – in een concert of een lokale gelegenheid, mis hen dan niet! Zij zijn werkelijk een briljante live act, spelen en zingen de prachtigste songs met een integriteit dat vanaf het podium schijnt. Je zult werkelijk een geweldige avond hebben, wat kan ik nog meer zeggen, dan…. Ga hen zien en ga naar hen luisteren!

Tony Boden,
Club Acoustic, Buxton, UK.

Recensie Tony Green, Nijmegen

Lieve Linda, Elrieke en Poldy,

Gisterenavond was een van de beste concerten die ik in lange tijd gezien heb. Jullie interactie op het podium is briljant, de songs zijn (als altijd) adembenemend/sensationeel en de vocalen ‘out of this world’.

Ik heb mijn hele leven geluisterd naar akoestische muziek, heb me er zelf actief mee bezig gehouden en gisterenavond herinnert mij eraan waarom muziek zo’n grote rol heeft gespeeld en speelt in mijn leven. Jullie zijn fijne liefdevolle mensen, geweldige muzikanten en ik ben er trots op om jullie te kennen. Veel succes met de opnames en ik kijk uit naar de nieuwe CD.

Groet, Tony